Brian Orzechowski hivatásos katonaként három küldetést élt túl Irakban, élete legboldogabb napján mégis utolérte a halál. 

A férj szüleinek a hátsó kertjében, a medence partján tartották a ceremóniát és a lagzit

A férj szüleinek a hátsó kertjében, a medence partján tartották a ceremóniát és a lagzit


Miután menyasszonyával, Crystallal június első vasárnapján kimondták a boldogító igent, elköszöntek családjuktól, és saját autójukkal nászútra indultak, néhány perccel később azonban frontálisan ütköztek egy vélhetően ittas autóvezetővel. 
Az autót vezető férfi a helyszínen életét vesztette, feleségét súlyos sérülésekkel kórházba szállították, ahol tegnapig mesterséges kómában tartották. 
Az elsődleges jelentések szerint egyik fél sem volt közvetlenül hibáztatható a balesetért, később azonban kiderült, hogy a házaspárral ütköző férfi, a 35 éves Torvoy Curry jogosítványát korábban bevonta a rendőrség, autójában pedig nyitott sörös dobozt találtak. 
Érdekes módon azonban mégsem ő, hanem a vizsgálatok szerint józan Orzechowski veszítette el uralmát járműve felett, és sodródott át a szemközti sávba. 
A helyzet magyarázatát a kómából azóta felébresztett feleségtől várja a rendőrség, ő azonban egyelőre nincs kihallgatható állapotban. 
Brian és Crystal huszonnyolc éve, óvodás koruk óta ismerték és szerették egymást, de az élet mostanáig mindig elsodorta őket egymás mellől. Barátaik 


körében, minden formalitást nélkülözve házasodtak össze
Vannak helyzetek, amelyek eleve reménytelenek. Ilyen az is, hogy a McLaren idén bajnok lehessen, mondta az istálló első számú pilótája, Jenson Button