Britney Rohdy nem hagyta, hogy a gyerekvállalás rátelepedjen életére és elrabolja őt régi szokásaitól. Négy héttel azután, hogy világra hozta gyermekét, máris kocsmába vágyott. 

Oda azonban mégsem vihette be a gyereket, főleg, mert gyerekeknek éjjel ágyban a helyük – vagy ha nem is ágyban, hordozóban -, ezért “arra az öt percre, amíg beugrott” a pubba, kint hagyta újszülöttjét Mercury Sable-jében. 
Tudhatta volna, hogy alkoholt fogyasztva gyorsan telik az idő: amikor a rendőrség lakossági bejelentésre megjelent, már közel egy órája kortyolgatott a pultnál. 
Biztos, ami biztos, a rendőrök ezt követően átvizsgálták a kocsit, és a pelusos táskában két tabletta Oxikodont találtak: ez az ópiát szorongáscsökkentő és nyugtató hatású, amivel csak akkor van baj, ha az ember nem tud hozzá receptet felmutatni. 
Miss Rohdy nem tudott, ezért az éjszakát ő a fogdában, gyermeke pedig kórházi kivizsgálást követően nagyanyjánál töltötte az éjszaka hátralevő óráit
Nem kell ahhoz inkompetensnek és ostobának lenni, hogy rosszul jöjjenek ki a dolgok. A Force Indiánál idén minden balul sül el, a keserű légkörben már össze is verekedtek a csapattagok.