Az amerikai középnyugaton átéltek már néhány kemény forgószelet, ám amit az idei tornádó-szezon hozott, olyanra még nemigen volt példa. 

A kegyetlen pusztítás után csak hajthatatlan akarattal és optimizmussal lehet újra talpra állni, aminek legkiválóbb autós példáját láthatjuk az alábbi képkockákon. 
Miután a 300 km/óra sebességgel tomboló tornádó elvonult, Jack Haden csak egy nyomorult, göccsé csavarodott roncsot talált kedvenc autója helyén. 
A kár mértéke aligha lepte meg, az azonban annál inkább, hogy az autó hajtáslánca működőképes maradt. 
Így hát azt tette, amit minden igazi, autóját szívvel-lélekkel szerető férfinak illene: annak rendje és módja szerint elbúcsúztatta a sportkocsit. Levágta a karosszéria feleslegessé vált darabjait – azaz gyakorlatilag minden fémlemeztől és váznyúlványtól megszabadította az autót. Új kerekeket szerelt fel, majd bejárta a környéket: a hírek szerint jót tett a szomszédság moráljának a csak-azért-sem-adjuk-fel hozzáállás. 
Az autó egyik napról a másikra valódi hírességgé vált, nem csak a tornádó sújtotta környéken, de a Mustangos közösségekben is, így a repülőgépmérnök Jack alighanem megtartja jelenlegi formájában – az biztos, hogy ennél látványosabb (és izgalmasabb előéletű) rat rod speedstere senkinek sincs…