A rádió-távirányítású modellekkel játszó közönség számára fejleszti újdonságát az Angliában élő lengyel dizájner, a korábbi DARPA-győztes Witold Mielniczek, pedig ötlete akár 1:1 méretarányban is sikeres lehetne. Koncepciójának részletei – a központi agy nélküli, peremhajtású, rugóként is szolgáló kerekek, a tokozott légcsavarok – külön-külön nem feltétlenül forradalmiak, együtt azonban zseniálisan helytakarékos, biztonságos és élhető repülő autót hozhatnának létre. 

Ez persze csak az elmélet, hiszen lehetséges, hogy ezzel a méretezéssel meg sem moccanna egy valódi autó, csapásiránynak azonban érdekes lehet – olyannyira, hogy ezt a lehetőséget maga a tervező is felvetette. 
Addig azonban nehéz és rögös út vezet, hiszen a közösségi finanszírozásra szakosodott Kickstarter oldalon a projekt lejárta előtt 37 nappal mindössze a szükséges kezdőtőke (86 500 angol font, azaz 30 millió forint) egynegyede gyűlt össze. 
Sebaj, még van hátra több mint egy hónap, így elképzelhető, hogy a hajótestével úszni is képes, okostelefonról távvezérelhető, orrában HD kamerát hordó, magát a falra felszívni képes B (igen, ezt az egyszerű nevet adta kreálmányának Mielniczek) mégis megvalósul – a tervek szerint erre decemberben van esély.