Az érkező szupersztárokat akkor is rajongók hisztérikus tömege várja, ha történetesen négykerekűekről van szó. 

Kétéves várólista az új Honda NSX-re 1
Kétéves várólista az új Honda NSX-re 2

Kétéves várólista az új Honda NSX-re

Kétéves várólista az új Honda NSX-re

Kétéves várólista az új Honda NSX-re 8
Kétéves várólista az új Honda NSX-re 9
Kétéves várólista az új Honda NSX-re 10
Kétéves várólista az új Honda NSX-re 11
Kétéves várólista az új Honda NSX-re 12
Fotó megosztása:
Kétéves várólista az új Honda NSX-re 13


Ez a helyzet a Honda legendás szupersportkocsijának utódjával, a második generációs NSX-el, amely ugyan csak 2015-ben léphet piacra, de a várható hatalmas kereslet miatt Nagy-Britanniában kéttucatnyian máris beálltak a sorba, hogy bebiztosítsák helyüket, anélkül, hogy látták volna a szériaérett autót, ismernék annak műszaki paramétereit, vagy akár csak sejtenék a teljes vételárat. 
A brit Honda-importőr, ahelyett, hogy az ilyenkor szokásos módon elhessegette volna az érdeklődőket, tárt karokkal fogadta őket. “Az ország bármely márkakereskedése készséggel felveszi a leendő NSX-re befizetendő ötezer fontos (1,75 millió forint) előleget” – mondta Phil Crossman ügyvezető. 
A japán márka nagy-britanniai képviselete számára alighanem rutinművelet volt a rajongói roham kezelése. 
Annak idején az első generációs NSX-re huszonöten fizettek be foglalót tizenkét hónappal a piaci bevezetés előtt. Az 1990-2005 között forgalmazott autóból világszerte 18 ezer darabot adtak el, ebből 290-et az Egyesült Királyságban. 
Kétéves várólista az új Honda NSX-re 14
A második generációs NSX formatanulmányát (képeinken) egy évvel ezelőtt leplezték le. Az autó különleges hibrid hajtásláncot kap majd. Hathengeres középmotorjának munkáját az első kerekeket hajtó villanymotor-pár segíti; ezek ívmenetben lassító vagy gyorsító nyomatékot fejtenek ki az adott kerékre, ezzel stabilizálva a járművet.