Az elöl kupé, hátul kombi shooting brake műfaja az utóbbi időben reneszánszát éli, a gyártók a legkülönfélébb alapanyagokból igyekeznek puttonyos sportkocsi varázsolni, a divat oltárán olykor a hitelességet is feláldozva.

Ezzel szemben a Callaway egyelőre csak tervek formájában létező sportkombija, a C21 AeroWagon minden porcikájában arányos és dinamikus. Noha Corvette-ből soha nem építettek hasonlót, épp ideje elkezdeni: Reeves Callaway csapata igazán kívánatos és célszerű autót álmodott meg.

Jön a kombi Corvette! 2 A C21 AeroWa0gon szépsége abban rejlik, hogy tervezői a lehető legkisebb mértékben változtatták meg vonalvezetését. Az új idomokat szénszál-erősítéses kompozit anyagokból formálják meg, az átalakítás költsége 15 ezer dollár – feltéve persze, hogy beindul a korlátozott példányszámú gyártás, amit a stúdió az érdeklődők számától tesz függővé.

Az nem világos, hogy a szűk 3,5 millió forintos díjban csak a karosszéria módosítása foglaltatik benne, vagy a motortuning is – utóbbiról ugyan konkrétan nem ejt szót a műhely, mivel azonban a kombi végsebességét 320 km/órára teszik, szükségszerűek a hajtásláncot érintő módosítások.