A gymkhana videóiról elhíresült internetes sztár, Ken Block jövő hétvégén Budapesten forgat. Nem a rajongók által régóta várt Gymkhana 6 készül március 23-24-én hazánkban, hanem az új Ford Fiesta ST-hez készül majd egy promóciós videó.


A Ford úgy döntött, hogy néhány kiválasztott európai országban, köztük Magyarországon is lehetőséget hirdet egy-egy szerencsésnek, hogy részt vegyenek a forgatáson, sőt, nem csak beülhetnek az autóversenyző mellé egy emlékezetes körre a 180 lóerős Fiesta ST-be, de maguk is próbára tehetik képességeiket az autó volánja mögött.

A Ford Magyarország Facebook oldalán meghirdetett feltételeknek kell megfelelniés a kiválasztott, az autózáson túl ott lehet egy exkluzív, kötetlen, Ken Blockhoz méltóan laza hangulatú vacsorán is. A sikerhez persze tenni is kell: pályázni képpel, videóval, zenével stb. lehet, amelyben az autónak és az amerikai versenyzőnek is fel kell tűnnie. A legkreatívabb munka nyer.

“Hatalmas öröm és egyben büszkeség számunkra, hogy az esemény helyszínéül végül Budapestre esett a választás, különös tekintettel arra, hogy a végső körben a másik alternatíva az autósportok szerelmesei között fogalomnak számító goodwoodi pálya lett volna” – árulta el Varga Zsombor, a Ford magyarországi PR és kommunikációs igazgatója

“Jóllehet az izgalmasabb jelenetek forgatása természetesen zárt pályán történik, Ken Block és a Fiesta ST feltűnik majd a filmben Budapest valamennyi ikonikus helyszínén, ami magyarként különösen szívmelengető, hiszen szerepelni egy olyan internetes sztár filmjében, akinek eddigi videóit több, mint százmillióan látták, országimázs-építés szempontjából sem utolsó”

A Gymkhana 5: