Sokan nem tudják, hogy az áfa-körbe tartozó cégek visszaigényelhetik személygépjárművek  javítására és karbantartására fizetett költség  áfa-tartalmának 50 százalékát. Az Autogram legújabb adásában szakértő avatja be a nézőket a részletekbe. Emellett megismerkedhetünk a totálkár fogalmával is.  

Szombaton 12:30-kor várja a nézőket a Story4 csatornán az Autogram című autós műsor. A szórakoztató magazinműsor szakértője Borsi Gergely autóversenyző, ötszörös magyar bajnok, a műsorvezető Nagy Sándor, az autós világ laikus-érdeklődője, a nézők képviseletében.

A két műsorvezető markánsan megfogalmazza “szakvéleményét” az Opel Astra sportos, GTC változatáról illetve a Škoda új családi autójáról, a Rapidról. Ahogy megszokhattuk a műsorban megismerkedhetünk egy hírességgel is, aki ezúttal Szorcsik Viktória színésznő.

Aki lemarad a szombati adásról, a következő hétfőn este 2:30-kor pótolhatja a mulasztást. Ám ha nem éjjeli bagoly, akkor hétfő délutántól a Vezess.hu videótárában is megtalálható lesz az teljes adás, ahol az Autogram korábbi adásai is elérhetők.