Divatos, a szögletesen gonosz mai trendeknek megfelelő arcot kapott a harmadik generációs Santa Fé

Divatos, a szögletesen gonosz mai trendeknek megfelelő arcot kapott a harmadik generációs Santa Fé

Szombaton ismét Autogram. 12:30-kor várja a nézőket a Story4 csatornán az autós tévéműsor. A legfrissebb adásban feltűnik a Hyundai új szabadidő-autója. A Santa Fe óriási helyet, kényelmet és már-már prémium érzést kínál. A Vezess.hu-n már olvashatták a tesztjét, most megnézhetik, hogy vélekedik róla az Autogram stábja. Emellett jogi tanácsokat kapunk az igen aktuális kátyú károkkal kapcsolatban, de a szaporodó kis turbós motorokról is szó lesz.

A szórakoztató, információs magazinműsor szakértője Borsi Gergely autóversenyző, ötszörös magyar bajnok, a műsorvezető Nagy Sándor, az autós világ laikus-érdeklődője, mintegy a nézők képviseletében.

A műsor hangsúlya természetesen az új modellek szubjektív tesztjére helyeződik, melyben a két műsorvezető markánsan megfogalmazza “szakvéleményét”.

Aki lemarad az adásról, a következő hétfőn este éjfélkor  pótolhatja a mulasztást, vagy ugyanakkortól megnézheti teljes egészében a Vezess.hu videótárában, ahol a korábbi adások felvételei is megtalálhatók.