Vigyázni kell a modellautók gyártóival: néhány nappal ezelőtt a következő generációs BMW X5 vonalait kotyogták el egy internetre kitett termékkatalógusban, most pedig az épp csak bemutatott Chevrolet Corvette kabrió változatát leplezte le egy óvatlanul közzétett tájékoztató anyag.


A Maisto oldaláról azóta már eltávolított képek alapján harmonikus látványt nyújt a targa tetejétől megfosztott Corvette C7. A hagyományokhoz híven egyszerű vászontetőt kap, amely teljesen belesimul a kupé döntött hátsó traktusával szemben síkban kialakított farba. Ezen az eredeti szélvédő helyét erőteljes domborítás jelzi; a hátfal teljes szélességében húzódó légterelő azonban eltűnik, csupán a harmadik féklámpa emelkedik ki a lemez síkjából.

A tető nyilvánvaló hiányán kívül a leginkább szembeötlő eltérés az első kerékdobról törölt Stingray embléma, valamint a hátsó kerékszélesítésnél elhelyezett légbevezető nyílások hiánya. Ezek a lehagyott részletek arra engednek következtetni, hogy a grafikák még a kupé világpremierjét megelőzően készültek, tehát minden bizonnyal valódiak: a Maisto vélhetően egy korai prototípus alapján készítette el a modellt, amelyről modellstratégiai megfontolásokból még hiányoztak ezek a fontos elemek.