1. Az Audi S2 pilótája az osztrák Jänner-ralin mutatta be ezt a látványos, nem feltétlenül szándékos erőcsúsztatással induló, megpördülésbe torkolló kanyarbevételt. Csúnyábban is végződhetett volna.

2. Egy texasi gyorsuláson nem sok hiányzott, hogy a két Nissan GT-R egyike a betonkorlátnak csapódva alaposan leamortizálódjon.


3. Újabb Nissan GT-R következik, ezúttal egy sikeres sebességrekord felállításával, azonban a fékezőernyő okozott néhány kellemetlen másodpercet a sofőrnek. Az 1250 lóerős AMS-tuning GT-R 375 km/órára gyorsult fel.

4. “Mit ér az erő, ha nem tudod uralni?” Szerencsére az utóbbi időben kezdenek lekopni az ehhez hasonló szöveget hordozó matricák bizonyos autók szélvédőjéről. Azonban a most következő Mustang sofőrjéről kijelenthetjük, tudta uralni az erőt, ráadásul meg is nyerte a versenyt!

5. Dino Zamparelli, a 19 éves Formula 2 pilóta hihetetlenül gyors reakciójáról tett tanúbizonyságot. Az eső áztatta belgiumi Spa-Francorchamps pályán, 240 km/órával haladt, nem sok ideje maradt dönteni.

6. Akár arab pilóták is megirigyelhetnék a 900 lóerős MX-5 mutatványát. Csak pár centi választotta el a betonkorláttól a 225 km/óránál, saját felforrt hűtővizén megcsúszó autót.

7. A lengyel Rzeszow-ralin egy Mitsubishi Lancer EVO nagyobb lendülettel érkezett a kanyarba. Egyértelmű, hogy Fortuna erősebb volt a centrifugális erőnél.

8. Egy akciófilm főhősének is érezhette magát az a koreai sofőr, aki lélekjelenlétének köszönhetően időben elillant a szabálytalanul rögzített, önálló életre kelt teherautó elől.


 

Forrás: jalopnik.com