3,5 liter a gyári átlaga, csupán 79 g/km szén-dioxid emissziójával a világ legjobb szériaautója, a villanyautókat leszámítva

3,5 liter a gyári átlaga, csupán 79 g/km szén-dioxid emissziójával a világ legjobb szériaautója, a villanyautókat leszámítva

A Honda után a Toyota is készített kisautót hibrid-hajtással. A Yaris Hybrid fogyasztását 3,5 literre ígéri a gyár, ami igazán impozáns, ha figyelembe vesszük a cipelt súlytöbbletet és azt a tényt, hogy a kocsi használata semmilyen kompromisszumot nem követel a normál változatokhoz képest. Az Autogram legfrissebb adásából kiderül, miként szerepel hazai utakon a kisautó.

A műsorban feltűnik még a Ford Transit Tourneo, amellyel nyolc utas vihető nyaralni, telelni, de a hétköznapokon is. Itt lesz az új Nissan Micra is, amelyben nemcsak az ülőhelyekből van kevesebb, de a hengerekből is. Viszont feltűnik benne egy parkoló asszisztens, amely nem is segít, vagy mégis?  

A szórakoztató, információs magazinműsor szakértője Borsi Gergely autóversenyző, ötszörös magyar bajnok, a műsorvezető Nagy Sándor, az autós világ laikus-érdeklődője, mintegy a nézők képviseletében. Ezúttal besegít Balogh Tamás, a Music Fm műsorvezetője is.

Szombaton 13:00-kor várja a nézőket a Story4 csatornán az autós műsor. Aki lemarad az adásról, a következő hétfőn este 23:30-kor pótolhatja a mulasztást. Az Autogram korábbi adásai teljes egészében megnézhetőek a vezess.hu videótárában.