Jeremy Scott divattervezőt bízták meg az idén, hogy a kissé már unalmas Smartból készítsen egy fegyelemfelkeltő példányt a Los Angeles Auto Show-ra. A Smart dizájnstúdiójával karöltve 8 hónap alatt született meg a képeken látható végeredmény.

Az elektromos hajtású kisautót a tisztaság jegyében kívül-belül kizárólag fehér és króm-hatású elemekkel  díszítik, az ülések és a műszerfal szintén fehér nappabőrrel gazdagodott. Az egységes szűzies harmóniát a műanyagszárny tollainak kontrasztját adó piros lámpák bontják meg.

Egy biztos: a Los Angelesben rendezett kiállításon nem olvad bele a környezetébe a felcicomázott kisautó, és talán a smink mögött lévő használható elektromos autót is észreveszi majd a ledermedt potenciális egyén, ha a technikai adatokat is megnézi.

Az elektromos Smart 4,8 másodperc alatt gyorsul 60-ra, végsebessége 125 km/óra, hatótávolsága akár 145 km is lehet. A Smart számára talán ez is elegendő lesz, hogy felkeltse a számára fontos amerikai piac figyelmét. Kíváncsian várjuk, jövőre milyen testrésszel lesz gazdagabb a korosodó kisautó!