A spanyol fővárostól nem messze fekvő egykori F1-es versenypályán, Jaramában vehették át a Real Madrid tagjai az Audi vadonatúj autóit.


Az átadó ünnepség tiszteletére egy a Real színeiben pompázó speciális R8 LMS Ultra is jelen volt, amit két spanyol autóversenyző Miguel Molina és Marc Gene közreműködésével mutattak be a játékosoknak.
 
A Real vezetőedzője, Jose Mourinho egy Audi A8-cal indult haza, Cristiano Ronaldo választása egy R8-ra esett, Karim Benzema egy Audi RS5-t választott. Nacho, Varane, Luka Modric, Xabi Alonso az A7, Álvaro Arbeloa egy Q5, Adán pedig egy A5 kabrió mellett tette le voksát. Iker Casillas beérte egy A6 Avanttal, a csapat többi tagja a méretes Q7 tulajdonosa lett.

Nem egyedülálló az Audi részéről az általuk támogatott csapat megajándékozása. Magyarországon idén nyáron a Győri Audi ETO KC névadó szponzora egy A6 Avanttal lepte meg Ambros Martínt, a női kézilabda csapat vezetőedzőjét és további 20 darab Audi – többek közt – Q7, A6, A4, A3-as modellekkel támogatta a nyolcszoros bajnokcsapat menedzsmentjét, szakmai stábját és a játékosokat.