A Kepler Motors még valamikor 2009 végén, a Dubai Autószalonon mutatta be a Motion hibrid szupersportkocsit, most pedig már igazi, közúton készült videó is van az elkészült járgányról. Tehát nem csupán egy soha meg nem valósuló álom maradt, hanem a tervezetthez képest kis csúszással – 2011-ben szerették volna elkezdeni a kiszállítást – de tényleg elkezdődött a gyártás. Akit a technikai részletek érdekelnek, itt mindent megtalál a járgányról.

Az autó számokban igazán lenyűgöző, hátsó kerekei 550 lóerőnyi, benzinmotorból érkező teljesítményt próbálnak átvinni az aszfaltra, amit 3,5 literes V6-os Ford motorból csalogatnak elő. Az elsők sem maradnak motor nélkül, ott összesen 250 lóerő teljesítményű villanymotorok dolgoznak, hogy a kocsi 2,5 másodper alatt elérhesse a 100km/órás sebességet.

Hogy mennyire zöld ez a hibrid? A minden visszaváltásnál felüvöltő benzinmotorral nyilván fikarcnyit sem. De valószínűleg a mindössze 50 darabban limitált modell vásárlóközönséget ez a legkevésbé sem fogja érdekelni.