Újabb egyedi Ferrari épül az olasz sportkocsigyárnál. A Ferrari Magazin beszámolója szerint az autót Cheerag Arya vagy ahogy ő magát szereti nevezni, CA rendelte. Az indiai férfi Dubajban él és a családja petrokémiai üzletben érdekelt. 


Mint ahogy sok más gyerek, ő is beleszeretett a Ferrariba, ő egy dél-amerikai focistát látott egy magazinban, ahol egy F40-es vezetett. Amikor idősebb lett, meg is vette első Ferrariját egy 575M Maranellót. Elmondása szerint jobban szereti a Ferrari nagyobb GT modelljeit, mert használhatók a hétköznapokon is, amikor öltönyt visel. 
Az első Ferrari megvásárlását továbbiak követték, van F430 Scuderia, Enzo, Daytona, 599XX, 599 GTO, SA Aperta és természetesen egy F40 is a gyűjteményében. A 32 éves CA azonban valami egyedit szeretne, olyat, mint az P540 Superfast Aperta vagy az Eric Clapton-féle SP12 EC, a Ferrari pedig el is készíti. 
Arya beszámolója szerint az autó a 670 lóerős 599 GTO-ra épül , a hajtáslánc onnan kerül át, de nem egy átalakításról van szó, hanem egy új modellről. “Az autóban mindenből van egy kicsi, klasszikus és új dolgok egyaránt. Amikor elkészül, akkor Dubajba viszem, de nyaranta visszaszállítom Európába. Nem fogom megmutatni a nagyvilágnak, mert ez egy személyes dolog nekem.”
12 eltérő formatervet készített a Ferrari az ügyfélnek, majd miután megegyeztek a végleges formáról elkészítették az agyagmodellt is. A fenti vázlat a készülő autót mutatja.  
Mint a Ferrari Magazin beszámol róla, CA továbbra sem tett le a Ferrari-vásárlásról, már tárgyal a gyárral egy FF, illetve egy új Enzo megvételéről is. A gond csak az, hogy panoráma üvegtetőt szeretne az autókhoz. 
Látszik, hogy neki sem könnyű.