140 lóerőt kínál gyári kivitelben a Chevrolet Cruze (Holden Cruze Ausztráliában) 1,4-es turbómotorja. A Walkinshaw Performance (WP) döbbenetes teljesítményfokozást kínál a motorhoz, 80 százalékkal nagyobb teljesítményt, és 50 százalékkal több nyomatékot. 


Túl sokat nem árul el a csomagról az ausztrál tuningcég, de az biztos, hogy új turbó és kipufogó kapcsolódik a motorhoz, illetve a motorvezérlő elektronika is más. Végül 241 lóerő, illetve 310 Nm nyomaték támadja az első kerekeket. 
Egyelőre még zajlik az autó finomhangolása de a WP szerint nagyjából 6,6 másodperces 0-100 km/órás gyorsulást produkál majd az autó, körülbelül három másodpercet verve a gyári modellre. 
A komoly teljesítmény mellé a fék és futómű is felnő. Előre 343 milliméteres féktárcsa és négydugattyús féknyereg kerül, kellő lassulást biztosítva, míg a gyorsabb kanyarvételt a Bilstein lengéscsillapítók segítik. 
Nem olcsó játék a WP gépe, hiszen az autó 20 ezer dolláros ára ötvenezer közelébe kúszik, ha valaki komplett átalakítást kér, ebben már az egyedi lökhárítók és felnik is benne vannak, csakúgy, mint az utastér csinosítása. 
Nem is kell Ausztráliáig menni, ha valaki ilyet szeretne, miután Nagy-Britanniában is jelen van a vállalkozás. Valószínűleg arra sem kell sokat várni, hogy az ugyanilyen motorral szerelt Opelekhez is elkezdjék kínálni a teljesítményfokozást.