2009-ben megnyílt meg a Porsche új 5600 négyzetméteres kiállítóterű múzeuma Stuttgart mellett. Az általunk is meglátogatott intézményben folyamatosan változik a kiállított autók összetétele, ahol csak egy kis szeletét bemutatják be a Porsche múzeum gyűjteményének. Létezik ugyanis egy másik, titkos épület, ahol a Porsche múzeum több mint ötszáz autójának nagy részét tartják és onnan szállítják át az aktuális kiállításhoz tartozó összeállítást. 
Itt olyan autókat is tárolnak, mint a Lada Samara, amelynek a futóművét a Porsche tervezte vagy az Audi RS2-öt, amelynek motorján és fékjein is dolgozott a márka, de van SEAT Ibizájuk is, amelynek váltójának és motorjának fejlesztésében is segédkeztek a németek. A fő vonalat persze a Porsche modellek adják. 
A Porsche most videósorozatban mutat be néhány a birtokukban lévő különleges autót. Az egyik ilyen az első 911 Turbo, amely születésnapi ajándék volt Louise Porsche Pieche számára, aki Ferdinand Porsche lánya. Az autó egyik érdekessége, hogy az üvegei nem színezettek, mert a hölgy szeretett festeni és valódi színeket akarta látni az Alpokban.  
 
A következő részben olyan modellek szerepelnek majd, mint a golyóálló 996-os, 928-as kabrió prototípus, 985 Porsche Junior stb.