A Vodafone McLaren-csapat vendégeként nem panaszkodhattunk az ellátásra, az elénk tálalt menü ínyenceknek való fogásokból állt. Az étkeztetés kulcsfontosságú momentum egy ekkora alakulatnál, nem csoda, hogy komoly háttér áll rendelkezésre a korgó gyomrok megnyugtatására. 

A helyi pizzafutárok tehát hoppon maradnak, a Vodafone McLaren főzőbrigádja már hétfőn a helyszínen dolgozik, hogy a motorhome-ot építők se maradjanak éhen. Ezen a háromszintes főhadiszálláson belül az alsó részen alakítják ki a konyhát. Lift híján a külső csigalépcsőn kell felegyensúlyozni az ételt, a második szintre a marketingesekhez, illetve a legfelső szintre a Vodafone munkatársaihoz. A földszinten a tévések és csapattagok étkeznek, tehát a legjobb dolguk nekik van, ők sosem kapnak alumínium lépcsőn szétkenődött krémest. 
A két pilóta természetesen kiemelt figyelmet kap, Jenson égimeszelő a mezőnyben, ezért súlyára vigyázni kell. Amolyan Norbi-stílusban, szénhidrátmentesen csak salátát kap ebédre, reggel pedig főt tojással indít. Hamilton már jobb helyzetben van, neki steak jár, ha úgy kívánja, a személyi edzője jóváhagyásával. 
Naponta százötven embernek készül étel a konyhában, az alapanyagokat pedig mindig a helyi országokban szerzik be, de az ázsiai versenyeken van, hogy Európából érkezik a finom falat. Összesen négy séf felel a menüért, ebből kettő állandó, kettő pedig változik, valószínűleg a kínálat sokszínűségének megőrzésé végett.