Legyél csapattag – légy részese te is az igazi Forma 1-es forgatagnak!

Te is igazi Forma 1-es szurkoló vagy? Régóta szeretnél bepillantást nyerni egy box nyüzsgésébe verseny közben? Szeretnél megismerkedni személyesen találkozni két világbajnokkal – Jenson Butonnal és Lewis Hamiltonnal? Szeretnél tagja lenni a bajnokság történetének egyik legsikeresebb csapatának? Ha igen, akkor boldog lehetsz, hiszen már csak egy karnyújtásnyira vagy az álmod megvalósulásától!

Nem kell mást tenned, mint hogy letöltöd a Vodafone F1-es alkalmazását és már részt is veszel egy játékban, melynek főnyereményeként te lehetsz az a csapattag, aki a magyar nagydíj idején végigkíséri a futam izgalmas, háttérben zajló eseményeit. A nyertes a Vodafone McLaren Mercedes csapat aktív tagjaként is testközelbe kerülhet Jenson Buttonnal és Lewis Hamiltonnal, belépést nyer nem csupán a boxutcába, hanem a csapat garázsába és márka centerébe, sőt, a csapattal együtt akár még a kocsit is kitolhatja a garázsból.

A VERSENY LEZÁRULT 1


Az iPhone app linkje (hamarosan)

Ha te is kedvet kaptál ahhoz, hogy július 27-29. között a Vodafone McLaren Mercedes csapattal igazi Forma 1-es élményeket gyűjts testközelből a sport egyik fellegvárából, ne habozz tovább, hanem töltsd le a Vodafone F1-es alkalmazást, és játssz a főnyereményért!

Kérjük, olvasd el figyelmesen a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt. által megrendezésre kerülő “Vodafone bemutatja: Legyél csapattag!” játékának (a továbbiakban: a “Játék”) részvételi feltételeit (katt a linkre)!