Üdvözöljük a használt Volvo modellek exkluzív világában! A Volvo garantálja, hogy minőségi használtautó programjába, a Volvo Selekt-be csak a legjobb modellek juthatnak be annak érdekében, hogy mindenki megtalálja használt, de megbízható és kifogástalan állapotú Volvóját.

Amikor valaki használtautó megvételén gondolkozik, könnyen eszébe juthatnak olyan rémtörténetek, amelyeket visszatekert kilométerórákról, kalandokkal teli előéletről, vagy rejtett hibákról hallott. A Volvo filozófiája szellemében azonban a használt modelleknek is meg kell haladniuk a vállalat biztonsággal, teljesítménnyel és külsővel kapcsolatos elvárásait.

Éppen ezért a Volvo Selekt kínálatba csak a legjobb autók kerülhetnek, amelyek először átesnek egy szoftverfrissítésen, majd egy több mint 100 pontos, a Volvo rendkívül szigorú elvárásainak megfelelő átvizsgáláson. A legjobbak klubjában azonban a szigorú átvizsgálás után is csak az 5 évesnél nem idősebb, 150 ezer kilométernél kevesebbet futott, folyamatosan vezetett szervizkönyves Volvók kaphatnak tagságot.

Egy Selekt Volvo azonban sokkal többet nyújt, mint egy szép, szigorúan ellenőrzött autó, hiszen egy teljes szolgáltatás-csomag is kapcsolódik hozzá. A régi-új Volvo modellekhez ugyanis egy egész Európára kiterjedő, kilométer-korlátozás nélküli, 12 hónapig érvényes Volvo-garancia jár. Emellett pedig egy Selekt Volvo tulajdonosa számára a nap 24 órájában rendelkezésre áll a Volvo Assistance is, amely több mint egy autómentő szolgáltatás, hiszen egy egyszerű defekttől kezdve a közlekedési balesetig minden eseményre kiterjed.

A maximális biztonság és kényelem érdekében pedig mindezeken túl egy 30 napos, vagy 1500 km-es cseregarancia is jár a Selekt modellekhez. Mert a Volvo Selekt a tökéletes használt Volvót kínálja. Önnek!

További információ a www.volvocars.hu/volvoselekt weboldalon.