A 32 éves Chris Smart két héten át pepecselt és ecsetelt, míg elkészült az 1962-es Ferrari 250 GTO “portréjával”. Garázsa most úgy néz ki, mintha tárva-nyitva állna, és a kocsi mellett egész sor kerti szerszám, létra sorakozik a falnak támasztva az élethűség kedvéért. A Ferrari mögött – mármint a valójában lecsukott garázsajtó mögött – amúgy egy BMW áll.

Smartot bizonyára sokan irigylik sportkocsija miatt, mert jó pár autós meglepetésében még le is fékez a bishopstoke-i ház előtt, több járókelő pedig fényképezi a garázst. A férfi festőművészetet tanul, művéhez vízálló festéket használt.

A szóban forgó Ferrari a világon az egyik legkeresettebb autó. Csak 39-et gyártottak belőle. Csúcssebessége 280 km/óra, 6,1 másodperc alatt gyorsul 100-ra. Februárban 20 millió fontért – 7 milliárd forintért – cserélt gazdát egy ilyen autó.

Nem feltétlenül saját ötletről van itt szó, hiszen létezik egy vállalkozása, amely kifejezetten garázsajtó portrékra szakosodott, választható Forma-1-es autó, vadászrepülő, kutya stb.

Forrás: MTI