Az összes, a reptérrel szerződött autókölcsönző partner beköltözött a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér SkyCourt 2B érkezési szint felőli részén kialakított ügyfélszolgálati pult sorba, amit egy éve kifejezetten erre a célra építettek – közölte a Budapest Airport Zrt.

 A közlemény szerint az Avis, a Buchbinder, a Budget, a Europcar, a Hertz, és a Sixt autókölcsönzők egységesen itt fogadhatják az ügyfeleiket, akik Budapestre éppen megérkeztek és bérelt autóval szeretnék folytatni útjukat Magyarországon.

A rent-a-car partnerek további kihelyezett standokat kaptak a 2-es Terminál “rövid távú” parkolójában, ahol az autók felvételét és leadását intézhetik. Az utasok akár már percekkel érkezés után átvehetik az igényelt autót – olvasható a közleményben.

A prémium kártya tulajdonosok extra szolgáltatásként továbbra is a terminálhoz közel, az érkezési szinten kijelölt parkolóhelyen ülhetnek be a kölcsönzött kocsikba. Az autókat a mindenki számára nyilvános “rövid távú” parkoló erre a célra kialakított részén lehet leadni.