A Nissan úgy döntött, hogy néhány darabot elkészít a Juke-R-ből azután, hogy a prototípusnak óriási sikere volt az internetes kampány során.

Három biztos megrendelőről tudni, amelyek közül kettő – honnan máshonnan – Dubajból származik, ahol a Juke-R felvezető autóként szerepelt a 24 órás versenyen. Szintén Dubajban készült az autóról egy film, amelyben Ferrarival, Lamborghinivel és Mercedesszel hadakozik.

Nem véletlen, hogy ilyen gépekkel vetik össze, hiszen a hajtáslánc egy 2010-es Nissan GT-R-ből származik. A 3,8 literes biturbó motor 485 lóerős, amivel 3,7 másodperc alatt képes százra gyorsulni és akár 257 km/órás tempóra is képes. Ennél is durvábbak lesznek a vevőknek átadott autók, azokba a már 2012-es modell 550 lóerősre fejlesztett motorja kerül.

A Nissan még több Juke-R megrendelésre történő legyártását is tervezi, és az elkövetkező négy hét során, a valódi gyártás megkezdéséig várja a megrendeléseket.Az első három autót a nyár végén adják át új gazdáiknak.  

Az autó árát nem hozták nyilvánosságra, de biztosan többszöröse a GT-R 30 milliós árának. A vevői autókat is a prototípust építő brit versenycsapat gyártja majd.

A bejelentéssel egyidejűleg a Nissan ma tette közzé az említett filmet, a címe Desert Nemesis, azaz nagyjából A sivatagi végzet. A film bemutatja, ahogy Lucas Ordonez, a Nissan GT Akadémia első győztese, – a ‘Need for Speed’ filmekre emlékeztető módon – felveszi a versenyt a világ legjobb szuper-sportautóival.