A 2006 óta gyártásban lévő szemet gyönyörködtető Ferrari 599 GTB utódja pár nap múlva, pontosan február 29-én mutatkozik be a nagyközönség előtt. Titoktartásból jól vizsgáztak az olaszok, ilyenkor már akad egy kazal kémvideó és kiszivárgott fotó, de az F620/620 GT (még nincs hivatalos név) esetében alig tudunk valamit.

Az első hivatalos fotók előtt ezért maguk készítettek pár másodperc nyálelválasztást serkentő videót az új, minden eddiginél erősebb modellről.

A pletykák szerint az FF-ből már ismert V12-est építik be, 710 lóerős teljesítménnyel, hétsebességes dupla kuplungos váltóval. Epekedve várjuk a képeket, többet úgysem látunk majd belőle.


Hamarosan az Enzo is nyugdíjazásra kerül, és ebben a témában még vadabb pletykák keringenek. Állítólag a Bugatti Veyron jelentett inspirációt, ám sokak meglepetésére többször hibridként emlegették a Ferrari új zászlóshajóját. Eddig értelmetlen katyvasz, de ha beillesztjük a képbe, hogy a 7.3 literes V12 mellett KERS dolgozik majd, akkor mindjárt másképp hangzik az eretneknek tűnő hibrid megoldás. A rendszer összteljesítményét 920 lóerőre saccolják a titkok tudói, ebből nyolcszázért felel a benzines motor, a többit a KERS biztosítja.

A legdurvább adat mégis a várható tömeg. A valószínűleg puritánra csupaszított, főleg karbonból készült autó 1100-1200 kilogrammot nyom majd a mérlegen, annyit mint most az ultra-brutál FXX.