Nem marad le a Volkswagen up! és a Škoda Citigo mögött a  SEAT Mii sem – az ikrek spanyol változatából is készül ötajtós kivitel. Nincs különbség a háromajtóshoz képest, ez is 3,5 méter hosszú, és a csomagtartója is ugyanakkora, csupán praktikusabb a több ajtós kivitel.


A többi változathoz hasonlóan az ötajtós Mii is kétféle motorteljesítménnyel készül. Az 1,0 literes háromhengeres motor 60 és 75 lóerő teljesítménnyel választható majd. A motorleállító start&stop rendszerrel is felszerelt motorok átlagfogyasztása 4,1, illetve 4,2 liter száz kilométerenként.

A kisautóhoz szériafelszerelésként jár a kiegészítő 5 colos érintőképernyő, amely a jármű fedélzeti rendszereihez kapcsolódik. Kivehető, így gyalogosan is használható. Ugyanígy az alapfelszereltség része a 30 km/óra alatt működő automatikusan fékező baleset-megelőző rendszer. Plusz pénzért számos extra rendelhető, többek között panorámatető is.

Az ötajtós SEAT Mii hivatalos leleplezése március elején, a Genfi Autószalonon lesz. A forgalmazása Európában május környékén várható még kérdéses, hogy az up! és a Citigo mellett megjelenik-e nálunk.