Különleges kivitelű és különösen drága változattal bővül a Citroën DS3 kínálata. Januártól a magyarországi kínálatban is megjelenik a DS3 Ultra Prestige.


A modell egyik fő ismertetőjegye a Bracelet fantázianevű bőrkárpit, amely a haute couture-ből ismert és egyedi megoldással készül. Az első üléseken a bőr színezése fehérből a fekete felé hajlik át. A harmóniát a műszerfal fehér bőrkárpitozása teszi teljessé.

Az utastér egyéb elemei, mint a duplán varrott szőnyegek vagy a beltér fehér díszítéseivel harmonizáló, fehér színű műszerfali kijelzők is a modern és kifinomult városi sikk jegyében készültek.

A DS3 Ultra Prestige természetesen nemcsak belül, hanem kívül is különleges. A modellváltozat négyféle (hófehér, barna, fekete és szürke) színben készül, sportos légterelőket, sötétített üvegfelületeket és 17 colos, szürke selyemfényű keréktárcsákat kap. A tetőre pedig olyan díszítés került, amely a DS-emblémát dolgozza fel a matt és a fényes felületek váltakozására épülő formában.

Kétféle motorral készül a különleges sorozat: 155 lóerős 1,6-os turbó és 110 lóerős 1,6-os dízellel. Előbbi 6 994 000 forinttól, utóbbi 7 369 000 forinttól vehető meg.