Miután sikeresen lezárult a magyarországi beruházás második üteme, 2011 novemberében legördült a 25 milliomodik gumiabroncs a Hankook Tire rácalmási üzemegysége gyártósoráról.

A Hankook Tire eddig összesen 550 millió eurót (165 milliárd forint) fektetett be magyarországi gyárának felépítésébe, amely nemrég érte el teljes gyártókapacitását. A 2007-es hivatalos megnyitó óta a gyár termelési kapacitása folyamatosan növekszik. Míg 2010-ben évi 6 millió abroncsot gyártottak, addig ebben az évben a gyár várhatóan túllépi az évi 9 millió abroncsot, és 2012-ben ez a szám eléri a 12 milliót.

A Hankook Tire személygépkocsik, szabadidő-autók és könnyű tehergépkocsik számára gyárt abroncsot mintegy 500 különböző méretben és mintázattal Magyarországon. Az ultra-nagyteljesítményű abroncsok részesedése egyre nagyobb hányadot tesz ki a gyár termelésében, és az első gyári szerelésű abroncsok száma is folyamatosan növekszik.
Az első gyári szerelésű abroncsok, melyeket a Hankook közvetlenül szállít a Volkswagen, a Hyundai és a KIA európai gyárainak, jelentős hányadát teszik ki az össztermelésnek és további növekedés várható 2012-ben.