Itt az idei Genertel innováció: használathoz igazított KGFB díjak Idén is komoly biztosítói verseny indult az autósokért a kötelezőkampányban, amelyben a Genertel, a Generali Csoport online biztosítója ismét újszerű, kreatív díjkedvezményekkel biztosította helyét az élbolyban.

Magyarországon kivételes megoldás: tényleges használathoz igazított köteleződíj Nehéz elhinni, de ma a biztosítók Magyarországon a kötelező biztosítás díjában nem veszik figyelembe, hogy az adott autó évente hány kilométert tesz meg. Pedig a kockázat és az évi futásteljesítmény közötti összefüggés teljesen nyilvánvaló. A Genertel idei újítása, hogy a gépjármű tényleges használatához igazítja a díjakat: minél alacsonyabb a használat, annál alacsonyabb a kockázat, tehát annál alacsonyabb díj megállapítása igazságos.

Különösen kedvező díjat kapnak azok, akik a kötéskor 5000 km alatti használatot jelölnek meg. Balesetet bárki okozhat, és ilyenkor casco nélkül a helyreállítás könnyen több százezer forinttal is terheli a családi kasszát. A Genertel azonban most nem csupán bombaáron kínál védelmet a kárt okozó autósok számára, hanem busásan díjazza is az öngondoskodást!

Havi ötszáz forintért Ön a miniCasco extra révén olyan biztosításhoz juthat, ami karambol esetén 200 ezer forintig, önrész nélkül térít, szélvédő-, kátyú- és defektbiztosítást, valamint balesetbiztosítást is tartalmaz. Ráadásul a miniCasco extra megkötése automatikusan akár 30 százalék kedvezményt jelent a kötelező díjából, vagyis az extra védelemhez szinte ingyen juthat hozzá! Autójára szabott jövő évi biztosítási ajánlatát néhány perc alatt megismerheti Ön is az alábbi kalkulátor segítségével.

Ha a számítás során segítségre van szüksége, a Genertel ügyfélszolgálata a 06 (40) 30 40 50-es telefonszámon áll rendelkezésére.