Gumifüst és benzinszag minden mennyiségben

Gumifüst és benzinszag minden mennyiségben

Gumifüst és benzinszag minden mennyiségben


Ingyenes buszjáratokkal is eljuthatnak a nézők a most szombaton és vasárnap a Hungaroringen megrendezésre kerülő, szintén fizetés nélkül látogatható World Series by Renault családi autóverseny-hétvégére. Az ötödik alkalommal Magyarországra látogató sorozat szervezői minden eddiginél nagyobb durranást ígérnek!

Idén is lesz Forma-1-es bemutató pályán a Lotus Renault GP-vel, és újdonságként  versenykamionok látványos show-ja is megtekinthető lesz a pályán. Egy éves kihagyás után újra ellátogat hozzánk Jean Ragnotti is, aki rendkívül látványos bemutatóval lepi meg a nézőket.

Íme egy kamion belülről:

Mit jelent a WSR?

Puszikát Szerdának!

Puszikát Szerdának!

Puszikát Szerdának!


A WSR (World Series by Renault) Európa számos országában megrendezett családi autóverseny-hétvége. Miközben a pályán folyamatosan zajlanak az autóversenyek, Forma-1-es bemutatók, addig a pálya mellett hatalmas – szintén ingyenesen látogatható – vidámpark várja a látogatókat ugrálóvárakkal, rengeteg szimulátorral,  dodzsemmel, gokarttal, vetélkedőkkel… tehát egész napra elegendő szórakoztató programokkal.

Interaktív autókiállítás mutatja be a jelen, a múlt és a jövő autóit; többek között itt lesz Ayrton Senna egykori Lotus-Renault-ja is. A sportautók kiállítása mellett a cég legkülönfélébb kamionjait is megtekinthetik a Renault Trucks kiállítási területén.