Kiszivárgott az új Mercedes ML 1
Kiszivárgott az új Mercedes ML 2

Kiszivárgott az új Mercedes ML

Kiszivárgott az új Mercedes ML

Kiszivárgott az új Mercedes ML 7
Kiszivárgott az új Mercedes ML 8
Kiszivárgott az új Mercedes ML 9
Kiszivárgott az új Mercedes ML 10
Fotó megosztása:
Kiszivárgott az új Mercedes ML 11


Lassan hat éve piacon van a Mercedes-Benz ML, érkezik az új generáció. Ősszel a Frankfurti Autószalonon tartja a Mercedes az új M-osztály világpremierjét. Ezt megelőzve azonban már kiszivárgott néhány fotó és információ az autóról. A tervezők nem vállaltak nagy kockázatot, az autó alapvető formái nagyon hasonlatosak a jelenlegi ML-hez. Ugyanakkor ízig vérig új autó, minden részlete új.

Egy kicsit talán agresszívabb az új annak köszönhetően, hogy úgy tűnik, mélyebbre fut az első lökhárítója és nagyobbak a hűtőnyílások. A korábban a ködlámpák által elfoglalt helyen most a nappali menetfény LED-jei világítanak. Hátul is egészen sok a hasonlóság, az immár vízszintesre tagolt lámpák mutatják frissebbnek.

Vélhetően ha nő, akkor is csak minimálisan a karosszéria mérete, belül továbbra is ötszemélyes marad a kocsi. A hétszemélyesség megmarad a GL-nek és az R-osztálynak. Belül egészen könnyű megkülönböztetni az új modellt a régitől, a 2012-es GL sokkal elegánsabbnak hat. Bár elég rossz minőségű a kép a műszerfalról, szemmel láthatólag jó minőségű anyagokból készül.

Motorok terén nagy varázslatra nem számíthatunk, 3,5 literes V6-os, illetve 4,6 literes V8-as benzinmotorok mellett 2,2 literes négyhengeres és 3,0 literes V6-os turbódízel dízel adja majd a kínálat gerincét. A sportváltozatba, az ML63 AMG-be már nem 6,2-es szívó, hanem 5,5 literes turbós V8-as kerül.
Kiszivárgott az új Mercedes ML 12