Május elsején reggel kilenc órától egyedülálló autós-motoros rendezvény veszi kezdetét Kecskeméten, 22 000 négyzetméteren. Az AUTÓS-MOTOROS-DRIFT-MAJÁLIS ÉS TUNING FESZTIVÁL 2011-ben második alkalommal ismét egy napig kényeztet bennünket látványosabbnál látványosabb programokkal, autókkal és motorokkal, driftshow-val és igazi majálisi hangulattal.

A nagybani zöldségpiac teljes területét kihasználjuk, és fokozzuk az élményt a kilátogató nézők örömére.

Hol lehet majd parkolni? Ha autóval fogtok jönni, jó, ha tudjátok, hogy a Mindszenti körút felől tudtok behajtani a Mindszenti körút és Szent László körút által határolt területre, ahol a parkolás miatt nem kell aggódni. 5000 férőhely!!!

Drift Majális és tuning találkozó 1

Ez a csoda 1 napig tart

Az AUTÓS-MOTOROS-DRIFT-MAJÁLIS ÉS TUNING FESZTIVÁL olyan autós-motoros rendezvény, ami nem csak egy egyszerű autótalálkozó és kiállítás, hiszen látványos driftshow-k kerülnek bemutatásra, és a nézők taxizhatnak a 2010-es év legjobb pilótáival. A rendezvényt streetfighter bemutatóval fogjuk fűszerezni. Egész nap lehet gokartozni és nevezni a közönség gokart versenyére, valamint jegyet vásárolni a drift-taxira hogy az élményt belülről tapasztald meg.

És ha ez nem lenne elég: bikinis autómosás kápráztatja a nagyérdeműt.

A fesztivál hangulat kedvéért az étel-ital frissen sütve vár mindenkit, lesz hurka, kolbász, cukorka és hideg sör. A kellő hangulathoz dübörögni fog a zene és a Live Dj Show, füstölni fognak a gumik és üvöltő motorok hangjától lesz hangos Kecskemét városa.

Barátságos Jegyárak!

Ez az a rendezvény, amelyik senkinek az anyagi helyzetét nem teszi próbára. A belépés 10 éves kor alatti gyerekek esetében ingyenes. Ha tudjátok előre, hogy ki szeretnétek jönni az AUTÓS-MOTOROS-DRIFT-MAJÁLIS ÉS TUNING FESZTIVÁL-ra, akkor érdemes elővételben megvásárolni a belépőjegyet mindössze 1500 forintért. Bővebb információ: www.driftmajalis.hu (PR-cikk)

Drift Majális és tuning találkozó 2