Ma már nincs zártkörű, titkos rendezvény, kivéve, ha minden résztvevő kutyakajaként végzi a nap végén. Így kézenfekvő, hogy a csak pár kiválasztott előtt bemutatott új M5-ös BMW-ről is már az Interneten keringenek a képek. Egyelőre tanulmányként jegyzik, de semmi sincs rajta, ami nem kerülne sorozatgyártásba. Hivatalosan április 19-én a Sanghajban leplezik le.

A bajor székhelyen bemutatott bivalyerős négyajtósról egy orosz weboldal töltötte fel a képeket, ám sajnos a technikai információkat nem volt merszük megosztani. Pedig a viharosan ellentmondásos 
Állítható futómű, váltó, kipörgésgátló stb.

Állítható futómű, váltó, kipörgésgátló stb.

Elmaradhatatlan a négy kipufogó!


Bangle korszak után főleg a technikai tartalommal tudnak komolyabb izgalmat okozni, a konzervatív formával már kevésbé. 
Az kristálygömb nélkül is biztos, hogy a masszív V10-es helyett az X6M kódjelű masztodonban már megismert V8-as dupla turbós egység duruzsol majd, 560-580 lóerőt termelve. Ezt az erőt pedig egy új duplakuplungos, automata hét sebességi fokozatán keresztül lehet majd a hátsó kerekekre zúdítani. 
A sofőr képességei szerint négy fokozatban állítható az autó viselkedése, a vasárnapi vezetőknek szánt Comfort módtól egészen a lovak közé gyeplőt dobó, M Sport beállításig. Keményebb már nem kell hogy legyen mint az előd, kíváncsian várjuk milyen irányba indultak el a bajorok az új csúcsmodellel.