Kétszer bukott le ittasan egy nap alatt 2 Egy nap alatt kétszer akadt fenn rendőri ellenőrzésen Borsod-Abaúj-Zemplén megyében egy hódmezővásárhelyi férfi. Az autós mindkétszer ittasan ült volán mögé, a második alkalommal már jogosítvány nélkül, azt ugyanis az első ellenőrzéskor bevonták – közölte a rendőrség hétfőn.

A férfi autóját előbb Borsodnádasd belterületén állították meg, a rendőröknek a jármű “kacsázó” mozgása tűnt fel. A kocsi a járdára is felhajtott, majd ott állt meg. A rendőrök itt fújatták meg a vezetővel a szondát, amely elszíneződött. A férfit előállították, vezetői engedélyét a helyszínen bevonták – tette hozzá a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Egyedné Novodonszki Éva tájékoztatása szerint ugyanazon a napon, este a település külterületén egy árokba csúszott gépjárműre figyeltek fel a rendőrök. Az autót ugyanaz a hódmezővásárhelyi férfi vezette, csak most már sokkal ittasabban, mint korábban, és jogosítvány nélkül. Az autósnak így már nemcsak ittas járművezetés miatt, hanem engedély nélküli vezetésért is felelnie kell – mondta a szóvivő.

Forrás: MTI