Az Infiniti bemutatta EX modelljének eddigi legexkluzívabb kivitelét, amelynek tulajdonosai nem csak egy autót vásárolnak, de VIP-belépőt kapnak a világ legszebb szállodáiba és éttermeibe. Az Európában mindössze 150 példányban kapható típus tulajdonosai automatikusan jogosultak lesznek arra, hogy belépjenek a kizárólag meghívásos alapon működő Relais & Châteaux Club 5C klubba és élvezzék a tagsággal járó – pénzben szinte ki sem fejezhető – előnyöket.

A 238 lóerős, V6-os dízelmotorral felszerelt Black Premium kivitelt Malbec Black fényezés, 19 colos könnyűfém keréktárcsák, napfénytető és a polírozott alumínium tetősínek teszik igazán egyedivé. A belső tér különleges hangulatáról a Bose hangrendszer, a grafitszürke bőrkárpitozás, valamint az alumínium és fekete lakk díszítő betétek gondoskodnak. Az autó alapfelszereltségébe tartozik többek között a panoráma monitor, az intelligens sebesség- és távolságtartó elektronika, a sávelhagyást megelőző rendszer, a holttérfigyelő rendszer is.

Az év legexkluzívabb autós ajánlata 1

Egy a 200 hotel közül

Az Infiniti az EX Black Premium tulajdonosainak kétéves tagságot biztosít a világszerte több mint 500 exkluzív szállodát és éttermet magába Relais & Châteaux Club 5C programjaira. A klub tagjai “nagykövetek”, akik ezekben a hotelekben nem az ügyfeleknek, hanem sokkal inkább a ház vendégeinek kijáró törődést élvezhetik. 


Így például az 5C klubtagok elkészíthetik saját, személyes parfümjüket a Galimard stúdióban, vagy ellátogathatnak a piacra a konyhafőnökkel, ahol összeválogathatják az aznapi ebéd alapanyagait. A kertben végigsétálva a főkertész kalauzolásával felfedezhetik a táj szépségeit, vagy a szállodaigazgatótól hallhatnak néhány érdekességet a környék és a birtok történelméről. Természetesen minden 5C klubtag a szállodába érkezéskor szobaválasztási lehetőséget kap.

Hogy a Black Premium tulajdonosai gondtalanul felfedezhessék az 5C klubtagoknak járó szolgáltatásokat, az első fényűző éjszakát az Infiniti állja. Minden különleges EX változathoz egy Lys d’Argent csomag jár, amely egy éjszakai szállást biztosít két fő részére vacsorával, italfogyasztással és reggelivel a több mint 200 Relais & Châteaux szálloda bármelyikében. 

Az EX Black Premium tulajdonosainak tehát csak azt kell eldönteniük, hogy hová vezessen első izgalmas útjuk az új EX-szel: valamelyik fényűző fővárosi hotelbe vagy egy vízparti villába vágynak, esetleg egy vidéki kúriában töltenének el egy éjszakát Európában vagy éppen a távoli Marokkóban. Vagy Mexikóban. Vagy Francia Polinéziában.

Az EX Black Premium itthon is megrendelhető, alapára 18 263 800 forint.