Egy vevő 217 000 dollárt, azaz 45 millió forintot fizetett egy 2008-as, tehát használt Porsche 911 Turbo Cabriolet-ért. Nem véletlen, hogy valaki nemcsak az ilyen állapotú autók 120-130 ezer dolláros áránál, de még a kocsi jelenlegi új áránál (146 800 dollár – 40 millió forint) is többet adott érte, az ugyanis korábban David Beckhamé volt. Az angol válogatott korábbi csapatkapitánya így még keresett is a használt autóval, amit azért kevesen tudnak utána csinálni.


Az autót a sztárfocista az eBayen kezdte árulni, majd a nemrég lejárt aukción simán el is kelt. A Los Angeles Galaxyben játszó, de jelenleg Angliában edző játékos autója alig használt, mindössze 6774 mérföldet (kb. 11 000 km) használta.

A Kaliforniában bejegyzett sportkocsit Beckham igényeinek megfelelően alakították át. Eredetileg metál fekete volt, most viszont matt fekete, de ugyanilyen színűek az egyedi felnijei is. Az egyedileg kialakított vajszínű belsőben többfelé feltűnik a focista mezszáma, a 23-as, de rátették a felnikre, sőt ilyen a Porsche-logó is a kocsin.

A csúcstechnikás hifivel és sportkipufogóval is felszerelt Porsche 480 lóerős motort rejt. 3,7 másodperc alatt képes százra gyorsítani. Végsebessége 310 km/óra.