Számos modell kisebb-nagyobb átalakításával készül a hamarosan nyíló Detroiti Autószalonra a Mopar. A Chrysler sportos kiegészítőinek szállítója elsősorban az amerikai márka autóin dolgozott, de kezelésbe vették a Fiat 500-ast is, amely a Fiat-Chrysler házasság nyomán bemutatkozik a tengerentúlon is.  

Alapvetően a látványra mentek rá az amerikai designerek, akik dupla kék csíkot álmodtak meg a fekete karosszériára, illetve krómmal díszítették fel a lökhárítókat, a visszapillantókat, az üzemanyagtank fedelét és a kipufogót is. Az egyedi megjelenéshez hozzátartoznak a matt fekete színnel bevont könnyűfém keréktárcsák is.

Belül az autó külsejét követő fekete, két kék csíkkal díszített bőrborítás az első, ami feltűnik, de újdonság a karbon stílusú sebességváltó és kézifékkar-díszítés, illetve a Fiat 500-logóval ellátott küszöbvédő is.

Az autó dinamikáját érintő egyetlen változtatás az első toronymerevítő beszerelése, mert az így merevebbé tett felfüggesztéssel gyorsabb lehet kanyarban a kocsi.