Bár 2009 őszén a Kia cee’d ötajtós és kombi változatai átestek a ráncfelvarráson, a típus háromajtós kivitele változatlanul maradt gyártásban. Tavasszal azonban a Kia pro_cee’d is beáll az egyenarcúak sorába. Itt vannak az első képek a felfrissített háromajtósról.


Ahogy a többi cee’d variáns, ez az autó is megkapja a Kia egységes, H-t formázó hűtőmaszkját, ugyanakkor új a fényszórója, a lökhárító, és más a ködlámpa is. Hátul szintén a lámpák és a lökhárító változik meg kissé, miközben az oldalsó irányjelzők a visszapillantókba költöztek.

Belül a műszerfal órái, a középkonzol alakul át kissé, de új a kormány és a váltókar is, miközben néhány új kényelmi extrával gazdagodik az autó. Marad viszont ugyanaz a motorkínálat, azaz az 1,4 és 1,6 literes benzinmotorok mellett az 1,6-os dízelmotor választható 90, 115 és 128 lóerős teljesítménnyel.

A Kia pro_cee’d hivatalosan márciusban a Genfi Autószalonon áll a nagyközönség elé, majd azt követően megjelenik a kereskedésekben is. A pro_cee’d kibővített színkínálattal és új keréktárcsákkal folytatja pályafutását.