Ne tévesszen meg az elnevezés, az okostelefonokat nem atomfizikusoknak fejlesztették ki, használatuk nagyon egyszerű, cserébe szinte minden tudnak! Nem véletlen, hogy az okostelefonok piaca rohamosan növekszik, 2010 harmadik negyedévében már több mint 81 millió darab okostelefont adtak el világszerte, s éves szinten az eladások megduplázódtak 2009-hez képest.

Hazánkban még sokan félnek az okostelefonktól, bonyolultnak és nehezen kezelhetőnek tartják őket, ráadásul a mobilon netezésről is az a tévképzet alakult ki, hogy drága mulatság. Pedig az igazság ezzel éppen ellenkező: az érintőképernyős okostelefon használata nagyon egyszerű, átlátható és testre szabható. Ha kétségeid lennének, hogy megéri-e mobilinternetet használni telefonon, érdemes megtekintened a Telenor mobilinternet tarifáit, melyeknek köszönhetően nagyon előnyös áron élvezheted az okoskészülékek nyújtotta előnyöket.

Okostelefonnal mindig célba érsz!(X) 2
Mi az az AndroidTM? Mi ez az operációs rendszer?

Az AndroidTM névre elkeresztelt operációs rendszert a Google több mobiltelefon gyártó, és szoftverfejlesztő céggel összefogva közösen fejlesztette ki. Az operációs rendszer világsiker lett, ma már több mint 100 különböző mobileszközön található meg.

AndroidTM operációs rendszerrel ellátott készülékekkel szinte mindenre találsz megoldást. Ha androidos telód van, az Internet egy, az eddigi telefonokhoz képest szebb és nagyobb képernyőjű készüléken keresztül beköltözik a zsebedbe, egy valódi, teljes multimédiás-élménycsomaggal járhatsz-kelhetsz.

Okostelefonnal mindig célba érsz!(X) 3


Útvonaltervezésre is kitűnő segítség!

Autósok számára ismerős lehet a probléma: az útvonaltervezés sok stressztől és idegeskedéstől mentesíthet bennünket. Nem beszélve arról, hogy bizonyos alkalmakról (munkaügyi megbeszélés, családi látogatás, baráti összejövetel) kellemetlen sokat késni. A helyszín akár az utolsó pillanatban is megváltozhat, nem kell kétségbeesetten keresni a célunkat, ha telefonunkkal elérhetjük az Android operációs rendszer Latitude alkalmazását. A Latitude nem csak tökéletes útvonaltervező, de barátaink, ismerőseink aktuális tartózkodási helyét is mutatja (már amennyiben az ő GPS-ük be van kapcsolva)

Így biztosan nem fogunk eltévedni, és ami még fontosabb, lekésni a számunkra fontosnak tartott eseményekről.

Okostelefonnal mindig célba érsz!(X) 4


AndroidTM+Telenor

Az AndroidTM egyszerűségének, sokoldalúságának, személyre szabhatóságának köszönhetően hihetetlenül rövid idő alatt hódította meg a világot. A trenddel a Telenor is lépést tart, épp ezért legújabb kampányában hosszú távon is elkötelezte magát az AndroidTM és az androidos okostelefonok mellett. Mivel e mobilok elterjedésével az adatforgalom várhatóan jelentősen megnő majd, a Telenor idén ősszel elindította Magyarország legátfogóbb hálózatfejlesztési programját, hogy ügyfelei számára a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

A Telenor biztosítja a legtöbb település mobilinternet-lefedettségét Magyarországon!

Válassz a Telenornál a többféle androidos készülék közül! Készülékedhez válassz mobilinternetet a Telenor ajánlataiból!

További információk >>>