Ahogy a korábbi években mindig, idén december 1-én is elindult a Vezess Webpláza karácsonyi akciója, melyben idén a Forma 1 rajongói termékek kapták a főszerepet. 25000 Ft felett 10%, 50000 Ft felett pedig 20% a kedvezmény mértéke. Ezeken felül azok a vásárlók, akik Forma 1 rajongói termékből 20000 Ft felett vásárolnak, a kiszállítást is ajándékba kapják.

Néhány ajándékötlet:

Már kapható a Sebastian Vettel és a Red Bull Racing csapat elsőségét hirdető világbajnoki kollekció, amelyben kétféle póló, egy sapka és egy női top is található.
Kitűnő karácsonyi ajándék lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt bármelyik új Ferraris vagy Red Bull Racinges ágynemű, pléd, díszpárna vagy törölköző is.
A legkisebbeknek továbbra is többféle Ferraris bébiruha közül válogathatunk: rugdalózó, póló, kisnadrág, tréningruha.

McLaren és Ferrari rajongóknak ajánljuk a 2011-es naptárt és posztereket, illetve a több száz darabból álló kínálat bármelyik darabját.

Számos jó ajándékötletet találhat az is, aki a Mercedes GP-nek vagy Michael Schumachernek szurkol, az apróságoktól (pl. kulcstartó, bögre) a felnőtt és gyerek pólókig, női topokig vagy hátitáskáig, összesen 29 féle termékből válogathat. Ugyanígy a többi F1-es csapat és más versenyszakág rajongóinak is érdemes a Vezess Pláza rajongói termékeit átböngésznie, hiszen őket is széles választék várja.

Az akció 2010. december 1-től január 9-ig tart, és csak a Forma 1, WRC, MotoGP rajongói termékekre vonatkozik.

Az ajándékokhoz ezen a linken át vezet a legrövidebb út.