Mától a Kiskörút Károly körúti szakaszának átépítése újabb üteméhez érkezett, ezért ismét változik a forgalmi rend a környéken. Változatlanul tart a munka az Astoriánál, viszont lezárták a Dohány utca és az Erzsébet tér között az Andrássy út felé vezető oldalt. A másik oldalon halad mindkét irány forgalma és az Astoria felől buszsávot is kijelöltek.

Továbbra sem lehet jobbra bekanyarodni a Kossuth Lajos utcába, így az Erzsébet híd felé a Dohány utca-Síp utca útvonalon juthatnak el. A Király utcából csak a Bajcsy-Zsilinszky út felé lehet kikanyarodni, az Erzsébet térre nem hajthatnak át, és vissza sem lehet kanyarodni az Astoria irányába.

A Nagykörút Üllői úti csomópontjában új gyalogátkelőhelyeket létesítenek, úgy, hogy a járdákat is akadálymentesítik irányonként egy sávot elfoglalva. Az Üllői úton a Klinikáknál tart a gyűjtőcsatorna építése a belső sávok lezárása mellett a Thaly Kálmán utca és a Szigony utca között.

A VIII. kerületben a Palotanegyed Fesztivált tartják, ezért a Mikszáth Kálmán teret és a Szentkirályi utcát a térnél hétfő reggelig lezárták. A Pollack Mihály téren az esti nagykoncertek idején kordonokat helyeznek el.

A Közraktár utcában a Zsil utca és a Kinizsi utca között mindkét irányban egy-egy sávot több helyen fölbontottak vízcsőfektetés miatt.