Eddig is létezett sokféle kiegészítő az elfoglalt üzletemberek számára a Brabusnál, hogy autójukban se kelljen hiányt szenvedni az irodai alkalmazásokból, most azonban komplett összeállításban, önálló névvel kínálják a csodajárgányt. Itt a Brabus Mercedes S-osztály iBusiness.

Természetesen az utastér a Brabustól megszokott módon fényűző, de a rekeszek, asztalkák kinyitása után válik világossá, hogy ez egy mozgó iroda, amelyet az Apple termékeivel spéciztek fel.

Amellett, hogy az első fejtámlák hátuljában is van egy-egy kisebb képernyő, egy 15,2 colos TFT monitor hajtható ki a tetőből. Tartozik a járműhöz két Bluetooth billentyűvel is felvértezett iPad, amelyekkel a Mercedes gyári fedélzeti rendszereit is lehet szabályozni.


Van itt még Mac Mini, 64 GB-os iPod touch, amelyre 14 ezer zeneszám is elfér és természetesen az internetelérés sem hiányzik. Mindez persze igazán kifinomult, esztétikus kialakítással, a használaton kívüli tárgyaknak kialakított megfelelő tárolókkal.

Azért a Brabus nem hazudtolta meg magát, s mint a Mercedes-modellek első számú tuningolója, brutális motort költöztetett a luxusautó orrába. A saját fejlesztésű, 6,3 literes biturbóról már korábban is hallottunk és azóta sem lett gyengébb.

A teljesítménye 750 lóerő, maximális nyomatéka elektronikusan korlátozva 1100 Nm. Az SV12 R a legjobb sportkocsik szintjén van, 4 másodperc alatt gyorsul százra, csúcssebessége pedig 340 km/óra.