Terepjárós forma, állandó összkerékhajtás, a BMW X3-as arra született, hogy alkalomadtán laza talajon, terepen is boldoguljon. Sokan azonban csak a formája, mérete miatt választják, és legföljebb síeléskor használják ki a négykerék-hajtás előnyeit.

Sportos variáns az új BMW X3-ból 1
Sportos variáns az új BMW X3-ból 2

Sportos variáns az új BMW X3-ból

Sportos variáns az új BMW X3-ból

Sportos variáns az új BMW X3-ból 6
Sportos variáns az új BMW X3-ból 7
Sportos variáns az új BMW X3-ból 8
Fotó megosztása:
Sportos variáns az új BMW X3-ból 9


Nekik jó hír, hogy az új variánshoz is készül M-csomag, amellyel még inkább a vezetési élmény és gyorsabb kanyarvétel kerülhet előtérbe. Ennek megfelelően 19 colos keréktárcsák és peresebb gumik kerülnek az autóra, amelyben a felfüggesztést is sportosabbra cserélték.

Ami azonnal felismerhetővé teszi az M-es variánst, hogy a normál változatokkal ellentétben nincsenek fényezetlen elemek, a sárvédő-szélesítések és a teljes lökhárító is a karosszéria színét követi. De a lökhárítók egyediek, sportosabbak. Amellett, hogy a többi modellhez elérhető színválaszték is rendelkezésre áll, a Karbon fekete csak az M-sport kivitelhez kérhető.  

Az utastérben a megszokott elemeket találjuk, M-es multifunkciós bőr sportkormány, M-es váltókar, az automatákhoz kormány mögötti váltófülek, sportülések, antracit színű tetőkárpit.

A BMW X3 forgalmazása még idén az év vége előtt megkezdődik, az M-es kiegészítők azonban egyelőre nem rendelhetők, 2011 nyarától vehetők meg.