Európai körútja egyik állomásaként Magyarországra érkezik a Harley-Davidson Demo Truck. Az első alkalommal szervezett nemzetközi esemény keretein belül ki is lehet próbálni a legendás motorok 23 különböző típusát a Városligetben, április 17-18-án.

Míg a nagymotorra szóló jogosítvánnyal rendelkező motorosok természetesen egyedül is ráülhetnek a szabadság szimbólumaként is emlegetett kétkerekűekre, azok sem maradnak tétlenül, akik még nem szerezték meg a vezetői engedélyt, és legalább 20-30 percig átérezhetik, milyen egy HD a forgalomban.

A helyszínen a Muscle, a Rocker C, a Fat boy és további 20 motor áll készenlétben, hogy eldüböröghessen a látogatókkal. A hivatalos Harley-Davidson Demo Truck bemutató kamionja március 6-án indul első európai turnéjára. A kamion március 6-án a görögországi Patrasban kezdi meg útját, április 16-án lépi át a magyar határt. 

Április 17-én a Rendőrség Napja rendezvényen, április 18-án önálló eseményként kerül sor a magyarországi tesztevezetésekre. A turné Norvégiában zárul.

További információkat a márkakereskedésektől kaphatnak az érdeklődők.