A Ford Európában sikerre vitte az immáron a Kától a Fiestán, Focuson, Kugán, Mondeón és S-Maxon át a Galaxyig elérhető Individual koncepcióját: amelynek segítségével a vásárlók a különböző külső és belső Individual csomagok megrendelésével egyéniségükhöz igazíthatják, egyedivé tehetik leendő autójukat.

Ilyen is lehet a Fiesta belsője az Individual programban

Ilyen is lehet a Fiesta belsője, az Individual programban


Észak-Amerikában még ennél is merészebbel rukkolt elő a Ford: az Európában már több éve elérhető, Amerikában viszont csak idéntől rendelhető Transit Connect kisteherautó és Tourneo Connect személyszállító vásárlói is teljesen személyre szabhatják autójuk külső megjelenését a www.fordtransitconnectgraphics.com internetes oldal segítségével.

Az autóját tervező ügyfél válogathat az oldalon előzetesen elhelyezett grafikai elemek között is, ám feltöltheti saját fotóit, rajzait is, így autója mind színvilágában, mind a megjelenített elemekben és szövegezésben teljesen egyedi módon gurul le a gyártósorról. Természetesen elsősorban vállalkozások számára lehet ez vonzó, hogy már a gyárban ellátják a hirdetésekkel a kocsikat.

20-650 ezer forintig terjed aköltség

20-650 ezer forintig terjed a költség


Egy autó egyedi külső kivitelezésének költsége az egyszerű kis mintát jelentő 20 000 forinttól a teljes autót beborító mintázatot jelentő nagyjából 650 000 forintig terjedhet.

Nem csak a Connect-vásárlók kérhetnek egyedi megjelenésű autót, de a Ford szerint az opció érdekelheti a Mustang, illetve az F-sorozat valamelyik tagja mellett döntő vásárlókat is, ezért várhatóan még az idén a teljes amerikai modellportfólió számára elérhetővé teszik.