Ezennel bejelentjük: Debreczeni Zitával folytatását veszi a mérhetetlen népszerűségnek örvendő cikk- és videósorozatunk, ahol ismert emberek vezetik 1,2-es Suzuki Splash tesztautónkat a kakucsringi versenypályán.

Mint emlékezetes, eddig senkinek nem sikerült megközelíteni a Benik Balázs raliversenyző által prezentált 53 másodperces rekordidőt, és ez ezúttal sem változott. Annyi kulisszatitkot azonban már most elárulok, hogy ez már nem várat sokat magára. Sikerült egy nála is gyorsabb versenyzőt találnunk, de az ő kiléte egyelőre szupertitkos!

Kis bakival kezdődött a kaland

Az a csüngő alkatrész nem az ő hibája, más kérdés, hogy amikor kicsúszott, majdnem lekapta az autó elejét.

Az a csüngő alkatrész nem az ő hibája, más kérdés, hogy amikor kicsúszott, majdnem lekapta az autó elejét.

Az a csüngő alkatrész nem az ő hibája, más kérdés, hogy amikor kicsúszott, majdnem lekapta az autó elejét.


Visszakanyarodva e heti vendégünkhöz: Zita az első perctől nagy lelkesedéssel vágott bele a Suzuki kínzásába, aminek meg is lett az eredménye. Nagyjából a harmadik gyakorlókörénél tartott, amikor elfelejtett fékezni és kicsit leszaladt az útról.

Szerencsére semmi komolyabb galibát nem okozott a kitérő, amit az is jól bizonyít, hogy 57,2 másodperces idejével át is vette a vezetést a tabellán.

Ha lejjebb görgettek találhattok néhány apróságot a versenygépről, illetve további fotókat Zitáról. Akit mindez hidegen hagy és csakis azon zakatol az agya, hogy vajon ki lehet az a titokzatos versenyző, aki kegyetlenül lenyomta Benik Balázst, az küldje el tippjét lent a kommentablakban!

folyt. köv.

A további eredményeket keresd a vezess futam hivatalos oldalán!

A vezess futam helyszínének biztosítását a kakucsringi versenypályának köszönjük nagyon szépen. :)

Debreczeni Zita úgy vezet, mint egy megveszekedett… 2

A Suzuki Splashről pár szóban…

A kis Suzi elvileg év végéig van nálunk, legnagyobb örömünkre. Addig megpróbáljuk a lehető legtöbb arra érdemes hírességet bepréselni az autóba. Reméljük, egyben marad a sok strapa ellenére! Korábbi Splash-tesztjeink erre találhatóak.

SUZUKI Splash 1.2 GLX CD AC
MotorSoros Otto-motor
Hengerűrtartalom1242 cm3
Teljesítmény86 LE
Végsebesség175 km/h
Gyorsulás12,3 mp
Váltó5 fokozatú mechanikus


Debreczeni Zita úgy vezet, mint egy megveszekedett… 3

Debreczeni Zita úgy vezet, mint egy megveszekedett… 4