Ha azt mondjuk Volvo a legtöbbeknek a biztonság és skandináv formanyelv jut eszünkbe. Az új Volvo S60 megjelenésével azonban új oldaláról is bemutatkozik a márka: a vezetési élményt is hangsúlyozzák.

“Az új Volvo S60 különlegesen dinamikus autó, amely izgalmas külsőt kapott és innovatív biztonsági megoldások sorát vonultatja fel. Mi pedig bemutatjuk, hogy valójában mire képes az autó, és mekkora élmény vezetni” – mondta Michael Persson, a globális marketingkommunikációért felelős igazgató.

[##vezess_video:pez5ov##]

Összesen 9 rövidfilm készült a Volvo tesztpályáján. A néző három tesztet nézhet meg, majd a vagányságmérőn beállíthatja, mennyire legyen vagány az S60, azaz milyen erősségű legyen a teszt.  Minden egyes fokozattal nő a sebesség és a vagányság. A videókat a vagany.volvocars.hu-n oldalon lehet megnézni.

A vagányságmérőnek van egy negyedik fokozata is. Ehhez a fokozathoz a következő kérdés kapcsolódik: “Akkor mennyire legyen vagány? Mondja meg Ön!.” Itt a weboldal látogatói elküldhetik ötleteiket, hogy szerintük az utolsó szinten milyen kihívásokkal nézzen szembe az autó és sofőrje. “Természetesen nem fogunk autókat felrobbantani vagy bármilyen személyi sérülést kockáztatni, de ezen kívül mindenre nyitottak vagyunk” – mondta Michael Persson.

Az öt legvagányabb ötlet kerül a döntőbe. Ezután a látogatók szavaznak a győztesről, akit április végén neveznek majd meg. A győztes ötletet kora májusban forgatják le Los Angelesben.

[##vezess_video:qkrizh##]