Százdarabos különkiadás készül az Alfa Romeo MiTóból, a kisautót a Maserati ügyfelei használhatják majd. Természetesen csak akkor, amikor autójukat éppen javítják, az összes egyedi MiTo a luxusmárka szervizhálózatába kerül.

Nem először alkalmaz hasonló trükköt a Fiat-konszern, korábban előfordult már, hogy Fiat 500-asokat állítottak be ferraris csereautónak. A MiTo-sorozat legerősebb motorja, a 170 lóerős, 1,4-es turbós MultiAir kerül a különkiadásba, a Blu Oceano fényezést a Maserati kínálatából választották.


Egyedi felszereltségként Limited Edition feliratú fémplakettet csavaroznak a középkonzolra, a küszöbökre pedig az Alfa Romeo for Maserati szöveg kerül. 18 colos felniket és sportos karosszériacsomagot is kapott a kisautó, de beépítették az Alfa aktív, útviszonyokhoz igazítható felfüggesztési rendszerét is.

Mivel a Maserati ügyfelei hozzá vannak szokva a luxushoz, mind a száz autóba igényes Pelle Frau bőrkárpitozás kerül kétzónás automata klímával, bőr kormánykerékkel, teljes európai navigációval, bluetooth-kihangosítóval és USB-porttal.