Ami változatlan, az a helyszín, a Hungaroring, és az ingyenesség, tehát a résztvevők ajándékba kapják a programsorozatot. Az idén is valóságos technikai parádé várható, ahová a szervezők páratlan programválasztékkal mindenkit szeretettel várnak.

Láthatóak lesznek a Suzuki által gyártott autók, motorok, mindez minden generációt felölelő fergeteges szórakozási lehetőségekkel körítve.  A rendezvény főszerepelője idén a Suzuki nagy csobbanása, a Splash, amit meg lehet csodálni, és tesztevezetés során ki lehet próbálni a Suzuki Faluban.

Igazi csemegének ígérkezik a Streetfighter bemutató, gyönyörű formájú, bivalyerős járművekkel. A bátrabbak motorra is pattanhatnak egy tesztvezetés erejéig. A Suzuki évek óta főszereplője a magyar ralibajnokságoknak, a Sucsamota sem telhet el Swift Kupa nélkül. A technika szerelmesei megcsodálhatják a lóerők viadalát, és láthatják, mire is képes a Swift Super 1600-as.

Egy pályán az egész család! 3


Besenyei Péter műrepülő világbajnoknak köszönhetően légi parádé várható. Aki négykerekű élményre vágyik, sem marad program nélkül: választhat a legkisebb (gokartozás, quad teszt), a hagyományos (autók tesztje a tanpályán), és a különleges (terepjáró, ügyességi szlalom pálya) lehetőségek közül. Aki inkább csak nézelődne, az ország legnagyobb Suzuki rendezvényén mindenféle méretű, rendeltetésű és formájú Suzukit láthat.

Az Élménypark a Suzuki quadok és terepjárók kipróbálásának lesz a helyszíne, az autósok és motorosok a Magyar Autóklub Mobil Biztonságtechnikai Tanpályáján tesztelhetik felkészültségüket. Aki pedig repülni szeretne, egy hőlégballonos utazás során madártávlatból szemlélheti meg az ország egyik legszebb vidékét, a Gödöllői dombságot.

A kultúrára vágyóknak a nagyszínpad programját ajánljuk: a gyerekeket mesés zenekönyv és bohócok szórakoztatják, majd következnek a magyar könnyűzenei élet ismert sztárjai. Fellép Márk, Lola, Marót Viki és a Novakultur zenekar, Szikora Robi és a Gidák, Sub Bass Monster és a Hip Hop Boyz és az Irigy Hónaljmirigy, akikben még sosem csalódtunk.

Egy pályán az egész család! 4


A tavalyi SUCSAMOTA egyik leglátogatottabb helyszíne a hölgyeknek berendezett pink point volt, az idén is várják a szebbik nem képviselőit hennafestéssel, kozmetikai és napozási tanácsadással. Aki pedig az ezotériához vonzódik, lefotóztathatja az auráját, sorselelemzőhöz vagy asztrológushoz fordulhat az őt izgató kérdésekkel.

A családi játszóparkban a csetlő-botlótól a nagykamaszig mindenkit várnak felfújható légvárakkal, arcfestéssel, pónilovaglással, ügyességi játékokkal, trambulinnal, óriás darts táblával, rodeóbikával és mászófallal. A kicsik és nagyok biztonságáról szakképzett személyzet gondoskodik.

Aki igazi, felhőtlen családi szórakozásra vágyik, június utolsó vasárnapján a SUCSAMOTÁ-n a helye!

További információ: www.suzuki.hu

a kép nagyobb mint 150px!