Bemutatták a megújult Fiat Cromát. Bár formailag változatlan az olasz autó, azonnal azonosítható az újabb modell, miután az is megkapta a Fiat új modelljeinek orr-részét, hasonlít a Grande Puntóra is, de sokkal több az egyezés a Bravóval.

Ennek megfelelően a lámpák, a hűtőmaszk és a lökhárító is új. Ezenkívül változtattak a hátsó lökhárítón, de tetőspoiler és a küszöbök is mások, mint korábban. Belül elsősorban a felhasznált anyag minőségén javítottak, de elegánsabb lett a középkonzol, és új a kormány is.

A forma változatlan
A forma változatlan

Bravo-orrot kapott a Croma

Bravo-orrot kapott a Croma

A forma változatlan
Buszos kombi
Családi orral
Új kormány és jobb anyagok
Felismerhető az új változat
Sportosabb hátsó ütközővel
500 literes
Lehajtható az első ülés is
Fotó megosztása:
A forma változatlan

A forma változatlan

A forma változatlan


Ami változatlan, hogy továbbra is 4,78 méter hosszú a kombik és egyterűek formáját vegyítő Croma. 270 centiméteres tengelytávolsága tágas utasteret eredményez. A csomagtartó 500 literes, de ha a hátsó üléseket lehajtják, több mint 1,6 köbméteres lesz a tér. Ám még az anyósülés is lecsukható.

Nincs újdonság a motorok terén sem. Kétféle, 1,8-as és 2,2 literes benzinessel, illetve az 1,9-es dízel kétféle, 120 és 150 lóerős változatával, valamint egy 2,4-es gázolajos motorral rendelhető meg a Croma. Az 1,8-ason kívül mindegyikhez hatfokozatú manuális váltó tartozik, de automatával is kérhetőek.